Energiebesparing én verduurzaming in uw winkel? Het kan!

Webinar tijdens de Biokennisweek | 16 t/m 19 januari 2023

Biokennisweek

De Biokennisweek is de online en live ontmoetingsplek voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en inspiratie. Bionext brengt alle schakels van de biologische sector bij elkaar voor een interactief programma. Thema’s die aan bod komen zijn marktgroei, Innovatie & kwaliteitsontwikkeling van biologisch en nieuwe biologische wetgeving.

De eerste twee dagen zijn gericht op online kennis delen tijdens een inspirerend webinarprogramma. De twee dagen erna komt de biologische sector én geïnteresseerden in duurzamer ondernemen samen op de Biobeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Webinar “Energiebesparing én verduurzaming in uw winkel? Het kan!”

De KNVvK en STEK zijn de Nederlandse partners in het Europese project ‘Refrigerants, Naturally! for LIFE’. Tijdens de Biokennisweek is er op dinsdag 17 januari 2023 van 11.00 – 11.30 uur een webinar met als thema Energiebesparing én verduurzaming in uw winkel? Het kan!”

Tijdens dit webinar laten Wim den Boer en René van Gerwen u zien hoe energie en kosten kunnen worden bespaard en hoe het gebruik van broeikasgassen kan worden verminderd door verduurzaming van koel- en vriesapparatuur, airconditioning en verwarming. Het is voor kleinere (bio)winkels, slagers, kaaswinkels, delicatessenzaken en boerderijwinkels lonend wanneer u overstapt op energiezuinige, klimaatvriendelijke koelinstallaties op basis van natuurlijke koudemiddelen. In het webinar nemen zij u mee in de oplossingen, het financiële aspect en presenteren zij hulpmiddelen (online tools) die u kunt gebruiken. Daarnaast vertellen zij hoe dit verduurzamingsproces verloopt bij Ekoplaza.

De link naar het webinar: https://www.biokennisweek.nl/nieuwsberichten/767/123/106-Energiebesparing-en-verduurzaming-in-je-biowinkel-Het-kan

Meer informatie: [email protected] en/of [email protected]