Webinar Verduurzaming Kleinkoeling met Natuurlijke Koudemiddelen

Het webinar “Verduurzaming kleinkoeling met Natuurlijke Koudemiddelen” vond plaats op 6 april 2022. Het webinar is opgezet om installateurs en eindgebruikers van kleinkoeling in detail te informeren en mee te nemen in de transitie naar natuurlijke koudemiddelen. Kleinkoeling is de verzamelnaam voor koelen, vriezen en combinaties met warmterugwinning of warmtepompen, voor toepassing in winkels (retail), horeca en kleine opslag & industrie. Zowel stekkerklare apparatuur als centrale (geïntegreerde) systemen met natuurlijke koudemiddelen komen aan bod. Naast informatie over de hulpmiddelen en ondersteunende documenten die vanuit het RefNat4Life project u gratis ter beschikking staan, presenteren Foster & Gamko en Koning Koudetechniek hun voorbeeldprojecten.

Klik op de afbeelding hieronder om de weergave van het webinar te starten.