Webinars over duurzame koeling

Neem deel aan de komende webinars van onze partners in Nederland, Spanje en Portugal!

Leer meer over activiteiten in Nederland in een gezamenlijk webinar over Duurzaamheid van kleinschalige koeling met natuurlijke koudemiddelen in Nederland, georganiseerd door Stichting Emissiepreventie Koudetechniek (STEK) en Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude (KNVvK), gepland op 6 april 2022, 19.00 – 20.30 u. In dit gratis webinar worden RefNat4LIFE-hylpmiddelen (toolkit) gepresenteerd, evenals informatie over Nederlandse training en certificering voor koel-, airconditioning- en warmtepompmonteurs (RACHP), energie(kosten)besparingen, financieringsaspecten en praktijkvoorbeelden (case studies) uit Nederland.

Op 21.04.2022 worden Spaans- en Portugees sprekende levensmiddelenwinkels en RACHP-servicebedrijven uitgenodigd om deel te nemen aan een webinar over milieuvriendelijke koelapparatuur. Het webinar wordt georganiseerd door RefNat4LIFE-projectpartners Sociedad Española de Agricultura Ecológica/Agroecología (SEAE) en Associação Portuguesa de Agricultura Biológica (AgroBio), in samenwerking met nationale koel-, airconditioning- en warmtepompbedrijven (RACHP), autoriteiten, winkelverenigingen en brancheorganisatie IFOAM Organics Europe.